Tyhle vychytávky musí mít v dílně každý správný kutil. Znáte je? | Blog Mall.cz

Tyhle vychytávky musí mít v dílně každý správný kutil. Znáte je?

Šroubovák, vrtačku, kladivo a kombinačky má dneska v dílně každý. Co kdybyste ale ke své výbavě přidali i laserový dálkoměr? Nebo elektrický hoblík? Představujeme ty nejlepší vychytávky, které vám usnadní práci doma i na zahradě.

1. Laserový dálkoměr

Jeden klik, druhý klik, změřeno. S laserovými dálkoměry rychle a s milimetrovou přesností změříte:

  • kolik metrů tapety potřebujete na oblepení stěny,
  • kolik metrů dlaždic musíte koupit do kuchyně
  • nebo zda se vám ten metrový stůl vleze pod okno.

Laserové měřiče umí sčítat i odečítat hodnoty, spočítají vám plochu i objem. Takže už nikdy nemusíte pobíhat po domě s navíjecím metrem, kalkulačkou a tužkou s papírem.

>> Laserové měřiče na MALL.CZ. <<

Některé laserové měřiče mají i Bluetooth pro snadné propojení s mobilem či tabletem. • 

2. Stříkací pistole

Štětce a válečky jsou z kurzu, dnes se „natírá“ stříkacími pistolemi. S nimi se nemusíte plazit kolem plotu nebo zahradního nábytku a hledat, kudy prostrčíte štětec. Barvu, lak i email stříkáte na povrch ze vzdálenosti několika centimetrů a pohodlně „natřete“ i ta nejhůře přístupná místa.

>> Stříkací pistole na MALL.CZ. <<

3. Elektrický hoblík

Ruční hoblíky na dřevo sice mají svoje kouzlo, ale s elektrickými uděláte za stejný čas více práce. Nepotřebujete uběrák, hladík ani klopkař, stačí jediný přístroj, u kterého nastavíte hloubku hoblování a můžete se pustit do práce. Stroj vykonává všechnu práci za vás, vy ho jen vedete.

>> Elektrické hoblíky na MALL.CZ. <<

S elektrickým hoblíkem je práce se dřevem o poznání jednodušší. • 

4. Multifunkční kladivo

Máte doma zvlášť vrtací a zvlášť sekací kladivo? Nahraďte je jediným přístrojem. Vyspělá multifunkční kladiva umožňují vrtání s příklepem, vrtání bez příklepu i sekání – často navíc s možností zvolit si rychlost otáček. Ušetříte tak místo v dílně a při práci budete stejně rychlí, protože výměna vrtáku je otázkou pár sekund.

>> Multifunkční kladiva na MALL.CZ. <<

5. Horkovzdušné pistole

Staré laky, nátěry a lepidla odstraníte různými způsoby. Ten nejjednodušší je, když vrstvu nahřejete pomocí horkovzdušné pistole. Pak se lak či nátěr sloupne z povrchu skoro sám. Vyspělé horkovzdušné pistole umožňují nastavení teploty, abyste svou práci měli vždy plně pod kontrolou.

>> Horkovzdušné pistole na MALL.CZ. <<

A nezapomeňte, že na MALL.CZ pro vás máme všechno možné a uděláme i nemožné, abyste si naplno užili všechny své koníčky.