Nové lyže pro děti? Je lepší, když si je půjčíte | Blog Mall.cz

Nové lyže pro děti? Je lepší, když si je půjčíte

Pořídit dítěti kvalitní lyže a boty, to je záležitost několika tisíc korun. A protože dítě rychle roste, můžete drahou výbavu hned na jaře zahodit a na podzim shánět novou. Co kdybyste letos udělali změnu a dětské lyže na zimní sezónu si jen půjčili?

Půjčit si lyže na celou zimní sezónu je o poznání výhodnější než kupovat nové – a to zvlášť v případě dětských lyží. Důvodů pro to existuje hned několik:

  • Je to mnohem levnější. Za kvalitní dětské lyže a boty dáte nejméně 5 tisíc korun a vydrží vám jenom jednu sezónu, protože do příštího roku z nich dítě vyroste. Půjčovné na to stejné období stojí ani ne polovinu, často jen třetinu.
  • Máte vždy nové a kvalitní lyže. Při celosezónní zápůjčce vám půjčovny obvykle nabídnou nejnovější model lyží, takže vaše dítě každý rok jezdí na tom nejlepším, co je na trhu k dispozici.
  • Neřešíte seřízení ani servis. Například MALL.cz vám lyže předem seřídí přesně podle věku, postavy a lyžařských zkušeností dítěte. Voskování, seřízení vázání… nic z toho nemusíte řešit.
  • Nemusíte lyže skladovat. Ne každý žije v domě či bytě s prostorným sklepem. Majitelé nebo nájemníci menších bytů ocení, že se lyží hned na jaře zase „zbaví“.

Menším dětem vydrží lyže jen jednu sezónu, proto bývá výhodnější je půjčit. • 

Kde si lyže půjčit?

Je nám jasné, že asi nikdo nemá rád stres v půjčovnách lyžařských středisek, kde si musíte během několika minut vybrat lyže kdovíjaké kvality a pak ještě čekat, aby vám je mladík za pultem narychlo seřídil.

O moc lepší to nebývá ani v městských půjčovnách, kde sice máte více času i klidu, nicméně pořád nevíte, jak kvalitní půjčené lyže jsou nebo kdo na nich naposledy stál.

Naštěstí dnes existuje možnost celosezónní zápůjčky, kdy si na podzim v klidu vyberete nové lyže a na konci jara je zase vrátíte. Například MALL.cz teď ve spolupráci s CZ SKI spustil novinku, v rámci které vám půjčí kompletně nové vybavení: nové lyže přesně seřízené na vaše dítě, padnoucí boty, helmu i hůlky. Vše navíc doručí až k vašim dveřím nebo umožňuje zdarma vyzvednout na kterékoliv jejich prodejně  v České republice. Akce začíná v listopadu a její jedinou nevýhodou je, že platí jen do „vyprodání“ zásob, takže nesmíte moc otálet.

>> Více o celosezónním zapůjčení dětských lyží na MALL.cz <<

Klasické půjčovny vás možná stresují – dnes už ale lyže můžete půjčit i on-line. • 

Jak budete letos dětské lyže řešit vy? Koupíte nové, nebo využijete právě například akce MALL.cz + CZ SKI a ušetříte? Dejte nám vědět do komentářů.