10 knih, které jdou na dračku | Blog Mall.cz

10 knih, které jdou na dračku

Přemýšlíte, s jakou knihou budete trávit letošní léto? S výběrem vám pomohou naši knihomolové a knihomolky. Jaké tituly jsou mezi zákazníky nejoblíbenější? Představujeme vám top desítku knih, které se u nás na skladě ani neohřejí.

1. Loutkář

Autor: Daniel Cole

Kdo tahá za nitky v dalším detektivním příběhu Davida Cola se dozvíte v 352stránkovém světovém bestselleru. Druhý případ hlavního hrdiny detektiva Williama Fawkese vás vtáhne do napínavého děje a nepustí až do poslední stránky. Rozlouskne detektiv Fawkes, proč mají oběšené oběti na hrudi vyřezáno slovo „Návnada“? A kdo může za smrt dvojice psychiatrů, ke kterým všechny oběti pravidelně docházeli?

Knihu koupíte zde -> Daniel Cole: Loutkář

2. Do posledního dechu

Autor: Robert Bryndza

Už čtvrtý případ šéfinspektorky Eriky Fosterové nezačíná o nic veseleji než ty předchozí. Dokonce se velmi podobá jejímu jinému nevyřešenému případu. Obě oběti totiž zemřely stejným způsobem, byly nalezeny ve stejném prostředí, a domluvily si stejně vysněné rande přes internet. Kdo se skrývá za falešnými profily na Facebooku? A kdo zve mladé ženy na schůzku?

Knihu koupíte zde -> Robert Bryndza: Do posledního dechu

Dan Brown: Počátek • 

3. Počátek

Autor: Dan Brown

Roberta Langdona, hlavního hrdinu nové knihy Dana Browna, snad není třeba ani představovat. Dobře se s ním znáte z knih Andělé a démoni, Da Vinciho kód, Ztracený symbol a Inferno, které se stejně jako Počátek pohybují na hraně fikce a skutečnosti. I tentokrát se harvardský profesor symbologie a náboženské ikonologie ocitne v nebezpečí i tváří v tvář úchvatné pravdě, která nám tak dlouho unikala.

Knihu koupíte zde -> Dan Brown: Počátek

4. Někdo cizí v domě

Autor: Shari Lapena

Po knize Manželé odvedle přichází kanadská spisovatelka Shari Lapena s dalším napínavým románem pro ženy plným tajemství a nečekaných zvratů. A když píšeme zvraty, tak myslíme zejména samotný závěr knihy, který překvapí i zkušenou detektivkovou knihomolku. 

Knihu koupíte zde -> Shari Lapena: Někdo cizí v domě

Anne Jacobs: Panský dům a jeho dcery • 

5. Panský dům a jeho dcery

Autor: Anne Jacobs

Další kniha z rodinné ságy nabízí víc než jen romantiku. Obyčejný a poklidný život Melzerových změní první světová válka. Paul musí do zbraně a jejich rodinný podnik padne na hlavu Marii, která má už víc než dost starostí s novorozenými dvojčaty.

Knihu koupíte zde -> Anne Jacobs: Panský dům a jeho dcery 

6. Temné říční proudy

Autor: Sharon J. Bolton

496stránkový thriller je už čtvrtým pokračováním ze série mladé policistky Lacey Flintové. Ta má snad poprvé v životě pocit, že by konečně mohla být šťastná. Ale mýlí se. Jednoho dne při plavání v Temži zahlédne na vodě mrtvé tělo. Záleželo snad někomu na tom, aby mrtvou ženu spatřila první právě ona? A kdo slídí kolem jejího hausbótu?

Knihu koupíte zde -> Sharon J. Bolton: Temné říční proudy

Margit Slimáková: Velmi osobní kniha zdraví • 

7. Velmi osobní kniha o zdraví

Autor: Margit Slimáková

V 339stránkové knize najdete tipy na nejlepší výživu od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu. Po přečtení tohoto titulu budete mít nejen jasno, jak se o sebe co nejlépe starat v dnešním hektickém světě, ale také jak být méně unavení, přejedení, nespokojení a neustále ve spěchu.

Knihu koupíte zde -> Margit Slimáková: Velmi osobní kniha zdraví

8. Detektivní hry (Past na myši, Pavučina, Svědkyně obžaloby)

Autor: Agatha Christie

Víte, že královna zločinu, Agatha Christie, napsala kromě mnoha detektivních příběhů a povídek i šestnáct divadelních her? Past na myši, Pavučina a Svědkyně obžaloby patří mezi ty nejoblíbenější, nejzábavnější a nejlepší. Vy je najdete na 328 stranách všechny pohromadě v jedné knize.

Knihu koupíte zde -> Agatha Christie: Detektivní hry

Erin Watt: Něco skutečného • 

9. Něco skutečného

Autor: Erin Watt (pseudonym)

Drtivá většina fanoušků Erin Watt tvrdí o této knize, že se čte sama. A my jsme stejného názoru. Příběh rebelantského rockera a jeho falešné přítelkyně, díky níž si má hudebník napravit špatnou reputaci, je skvělá oddechovka z regálu literatury pro mladé.

Knihu koupíte zde -> Erin Watt: Něco skutečného

10. Pán stínů: Temné lsti II

Autor: Cassandra Clare (pseudonym)

Pokračování strhující trilogie Temné lsti je ještě napínavější než první díl. Ze vzrušujícího světa odvážných lovců stínů se nebudete moci odtrhnout. Tolik zápletek a nevyřčených tajemství, to tu ještě nebylo.

Knihu koupíte zde -> Cassandra Clare: Pán stínů: Temné lsti II

Netrefili jsme se vám do vkusu? Prozkoumejte naše online knihkupectví a vyberte si knížku, která vám bude sedět.

Která kniha vám bude dělat společnost u bazénu? Máte tip na další skvělou knihu, která by neměla chybět v naší knihovničce? Napište nám do komentářů.