6 vysavačů, které vám usnadní uklízení | Blog Mall.cz

Usnadněte si úklid: 6 vysavačů, se kterými vás luxování bude bavit

Dávno neplatí, že by vysavače uměly „jen” vysávat. Výrobci úklidových pomocníků myslí na potřeby všech hospodyněk a hospodářů. Na své si přijdou i ti, kteří mají domácí mazlíčky nebo minimum času.

1. Malý, šikovný a bezsáčkový

S vysavačem Sencor SVC 510 GR můžete na nadávku „do pytle!” při luxování zapomenout. Tenhle vysavač je totiž bezsáčkový, a ještě navíc vysoce výkonný. To z něj udělalo nejprodávanější bezsáčkový vysavač v České republice.

Nádobu na prach jednoduše vysypete a v případě potřeby i vymyjete. Jeho výhodou je také funkce SoftStart, která šetří energii při spouštění.

>> SENCOR SVC 510 GR-EUE2 seženete na MALL.cz. <<

2. Podlahový a ruční vysavač v jednom

Kdo by za sebou chtěl při vysávání šoupat malého buřtíka na kolečkách. Tyčové vysavače si oblíbíte, protože u vás doma nezaberou tolik místa a zachází se s nimi mnohem jednodušeji. Vysávat totiž zvládnou úplně bez kabelů.

Některé, třeba vysavač ETA 044990000, zároveň využijete i jako praktický ruční vysavač na drobky na stole nebo na gauči.

>> Vysavač ETA 044990000 máme na MALL.cz. <<

Tyčový vysavač nemusíte složitě popostrkávat po kobercích s vysokým vlasem jako klasické vysavače. • 

3. Robotická uklízečka

Osobní uklízečka, která nepotřebuje klíče – to je robotický vysavač. Tyto nejmodernější pomocníky už pořídíte za příjemnou cenu. Udělejte si radost třeba vysavačem IROBOT Roomba. Kromě toho, že za vás bez řečí uklidí každý den, má

  • skvělý navigační systém,
  • systém proti zamotání do kabelů jiných spotřebičů,
  • systém proti pádu ze schodů
  • a velkou odpadní nádobu.

>> IROBOT Roomba 605 seženete na MALL.cz. <<

Roomba má mimo jiné perfektní navigaci a senzor proti pádu ze schodů. • 

4. Vysaje chlup každého mazla

Vysavač Andare Animal je neocenitelnou výbavou pro všechny majitele srstnatých mazlíčků. Nejenže skvěle vysaje všechny zachlupacené koberce a gauče, ale také ošetří vašeho malého chlupáče díky nástavci DermoPet. Svému zvířecímu kamarádovi tak pomůžete od pylu a roztočů.

>> Pořiďte si ETA Andare Animal 149390020 na MALL.cz. <<

Vysavač ETA Andare Animal je ideální pro majitele pejsků a koček – nejen, že s ním vysajete chlupy ze sedačky, ale také ošetříte kůži a srst vašich čtyřnohých kamarádů. • 

5. Vytírá a vysává v jednom

Kdysi sci-fi pro všechny hospodyňky, dneska skutečnost. Vysavače kromě vysávání totiž také stírají a obojí zvládnou najednou. Díky tomu si ušetříte otravnou manipulaci s mopem a spoustu času.

Šikovný pomocník Kärcher FC 5 ke stírání používá kvalitní válce z mikrovlákna, které se během uklízení rovnou automaticky čistí. Do speciální nádržky jenom doplňujete vodu a vyléváte tu špinavou.

>> Vysavač Kärcher FC 5 (1.055-500.0) hledejte na MALL.cz. <<

Vyzkoušejte Kärcher FC 5 a všichni budou koukat, jak vám jde uklízení pohrom snadno. • 

6. Zázrak se sušičkou podlahy

Jaký vysavač může být ještě lepší než ten, co vytírá? Takový, který mokrou podlahu rovnou suší. I to je dneska totiž dostupnou realitou.

Philips Aqua Trio využívá velkou rychlost svých čistících kartáčů, díky které na podlahu proudí vzduch. Ten pak pomáhá vytřenou plochu vysušit až o 50 % rychleji než při běžném vytírání. A navíc se hodí na všechny typy podlah, od dřeva po přírodní kámen.

>> Philips FC7080/01 Aqua Trio najdete na MALL.cz. <<

Jakou funkci byste u vysavače uvítali vy? Napište nám to do komentářů.