Nadělte si k Vánocům bílé dárky! | Blog Mall.cz

Nadělte si k Vánocům bílé dárky!

Nechte za sebe pracovat bílé elektrospotřebiče a usnadněte si (nejen) vánoční přípravy. Některé pomocníky navíc můžete pořídit levněji během Black Friday. Počkejte si na výhodné nákupy!

Black Friday je svátkem pro všechny nakupující, během kterého vás čekají atraktivní slevy a akce na vybrané produkty. Kdy tato akce vypukne? Již v neděli 19.11. Sledujte náš web nebo facebook a vše se dozvíte jako první!

Pomocníci, které ocení každá hospodyňka:

1. Myčka

Doba ponořených rukou do dřezu je pryč. Užijte si Vánoce raději s rodinou a úsměvem. Myčka vám ušetří čas i peníze za spotřebu vody.

Při výběru se řiďte hlavně velikostí. Kolik máte nádobí, jak často vaříte a jak početná je vaše rodina? Do malých domácností se hodí malá, ale výkonná stolní myčka. Nejoblíbenější variantu představuje vestavná myčka. Výhodu volně stojící myčky představuje to, že kde ji postavíte, tam vám slouží.

Myčka ulehčuje práci a snižuje spotřebu vody: myčka s kapacitou 16 sad nádobí spotřebuje pouze okolo 10 litrů vody. • 

2. Sušička

Vytáhnout, pověsit, sklidit, vyžehlit, odžmolkovat. Díky sušičce vám odpadá spousta práce, takže máte víc času pro sebe i své nejbližší, což o Vánocích určitě oceníte. V zimě navíc nemáte jinou možnost než věšet prádlo doma, což do bytu přináší vlhkost. To se sušičkou nehrozí.

Pokud máte doma dostatek místa, využijte samostatnou sušičku. Můžete ji postavit na pračku. Zatímco sušička suší, můžete prát další várku oblečení. Pokud víte, že domácnost nenafouknete, je pro vás jako dělaná sušička 2 v 1 kombinovaná s pračkou.

3. Chladnička

Chladnička tvoří centrum každé kuchyně a pro řadu dospělých i dětí představuje její vůbec nejoblíbenější část. Pořiďte si novou ledničku, která vám uchová vánoční dobroty co nejdéle čerstvé.

Výhoda americké lednice tkví v objemném a přehledném prostoru. • 

4. Trouba

Urychlete si s novou troubu přípravu štědrovečerní večeře. Při nákupu si rozmyslete, k čemu ji využijete a jestli bude stát volně nebo máte připravené místo pro vestavnou troubu. Na běžné pečení si vystačíte se základními funkcemi jako horní+spodní ohřev a gril. Naopak pokud je kulinářství vaše hobby, potěší vás nadstandardní funkce jako horký vzduch, 3D pečení či pečení v páře.

5. Mikrovlnná trouba

Nemusíte každý sváteční den vyvařovat či smažit čerstvého kapra, připravte si více jídla a jednoduše jej ohřejte v mikrovlnné troubě. Máte výkonnou troubu a chcete jídlo jen ohřát či rozmrazit? Porozhlédněte se po monofunkční mikrovlnné troubě. Pokud využijete i gril, zapékání nebo vaření v páře, vyberte si mikrovlnku s multifunkcemi.

Před výběrem si ujasněte, jestli se vám domů hodí vestavná nebo volně stojící lednice. Velikost vybírejte podle počtu osob v domácnosti. Počítejte s 50 - 70 litry objemu chladničky na hlavu. Americkou chladničku využijete při velkých nákupech, je tak ideální řešení pro početné domácnosti.

Moderní mikrovlnné trouby, jako např. Samsung MS23F301TAS, vám i zdravě uvaří. • 

6. Mrazák

Svátky končí a v lednici zůstává spousta dobrot. Mrazák se postará o to, aby vám jídlo dlouho vydrželo. Měřítko při výběru hraje spotřeba, rozměr i cena. Ekonomicky úsporný mrazák zabírá 40 l na osobu, u každého najdete ekonomický štítek. Vestavný mrazák použijte v případě, že máte v kuchyni předinstalované místo. Šuplíkový mrazák má tvar jako lednice, díky přehledným šuplíkům vidíte, kde co máte.

7. Něco bílého jen pro vás

Poslední naše rada zní – dopřejte si čas pro sebe a hýčkejte se. Spokojenost se sebou samým u vás může panovat nejen Vánocích, ale i po celý rok. Na estetiku dohlédne kvalitní holící strojek, pedikúra či manikúra. O vlasy se vám postará fén, kulma i žehlička. Příjemný relax a celkové uvolnění těla dodá masážní stroj.

Bílí pomocníci vám pomůžou s úklidem, s výběrem dárků náš rádce. Vy relaxujte a užijte si Vánoce s úsměvem. • 

Bílí pomocníci vám pomůžou s úklidem, s výběrem dárků náš rádce. Vy relaxujte a užijte si Vánoce s úsměvem.