9 nejočekávanějších her roku 2018, z nichž si vybere každý | Blog Mall.cz

9 nejočekávanějších her roku 2018, z nichž si vybere každý

Pokud máte děti v pubertě, pravděpodobně většinu svého času tráví u telefonu nebo počítače. A když zrovna nejsou na Facebooku, ponoří se do světa počítačových her. Pokud jim v průběhu roku chcete udělat radost, sáhněte po některé z těchto žhavých novinek. 

1)  Kovbojka Red Dead Redemption 2

Honáci krav, westernová městečka a napínavý příběh Divoké západu. Pokud se vy nebo vaši teenageři rádi vydáváte do akčního světa pistolníků, tuhle novinky nemůžete na jaře nechat v regálech bez povšimnutí.

Vydání: jaro 2018

2) Nemocniční simulace z tuzemska

Pokud puberťáci místo stříleček raději hrají strategické hry nebo simulátory, potěšte je novinkou Project Hospital, ve které hráč staví nemocnici a stará se o její chod. Hra pochází od vývojářů legendární Mafie, tudíž se dá čekat, že i Project Hospital se časem zařadí k evergreenům.

Vydání: jaro 2018

3) Střílečka Far Cry 5

Pro odrostlé teenagery se skvěle hodí pátý díl oblíbené střílečky Far Cry. Tvůrci hry slibují pořádnou divočinu – divokou akci, divokou přírodu i divokou hudbu. Prostě ideální způsob odproštění se od školní (i pracovní) rutiny.

Vydání: 27. března 2018

4) Hra pro milovníky vlaků

Railway Empire je ekonomická strategie jako stvořená pro ty, které vlaky nenechávají chladnými. Úkolem hráče je nejen vybudovat širokou síť železnic, ale i továrny a turistické atrakce a celý kolos udržet ve finanční prosperitě.

Vydání: 26. ledna 2018

5) Akční hra pro tatínky a syny

Pokud děti nejsou jedinými, kdo doma usedá k PlayStationu, pořiďte si v březnu hru God of War. Putování otce a syna po severských zemích je víc než dobrodružné a plné akce – hodí se proto hlavně pro starší děti.

Vydání: 22. března 2018

NÁŠ TIP: Nechcete-li čekat do března, pusťte se do dobrodružství s předchozím dílem hry God of War

Ta pravá hra pro dobrodružné táty a syny – vydejte se spolu na výpravu ve virtuálním světě. • 

6) Do ráje s Tropico 6

Když se místo severu raději vydáváte na jih, zamiřte do tropického ráje Banánové republiky ve hře Tropico 6. Ta je pokračováním úspěšného konceptu, ve kterém budujete turistický ráj v diktátorem ovládané zemi, snažíte se přitáhnout zahraniční turisty a zároveň udržet svoje zaměstnance.

Vydání: 22. března 2018

7) Oblíbená plošinovka Yoshi

Roztomilý dinosaurus Yoshi je hlavním hrdinou pohádkové výpravy na Nintendo Switch. Děti se ocitnou v barevném dětském pokojíčku, kde musí plnit logické úkoly. Hra se hodí i pro menší děti, třeba jako odměna za dobré známky na vysvědčení. 

Vydání: 2018

8) Zazávoďte si s The Crew 2

Pokud si na konzoli nebo počítači rádi zazávodíte, těšte se i na novou verzi hry The Crew. Nadchne vás propracovaná grafika a především rychlá jízda s luxusními auty.

Vydání: 16. března 2018

9) Ani sportovci nepřijdou zkrátka

Jako každý rok, ani letos nebudou hráči připravení o oblíbené sportovní hry, jako jsou například hokejová NHL, basketbalová NBA nebo fotbalová FIFA. Sportovní hry děti dokáží i rozhýbat – stačí si je užívat na konzolích jako je třeba PlayStation VR.

Vydání: 2018

Klasické sportovní hry vychází každoročně, vždy ale překvapí lepšími technologiemi. • 

K nové hře přibalte i gamerskou výbavu

Všechny překážky se v hrách lépe překonávají, když hrajete s profesionálním vybavením. Potomci zbožňující hry proto ocení, když je odměníte novou hráčskou výbavou. Vysvědčení, úspěšně zvládnuté přijímačky či sportovní nebo výtvarné výkony jsou ideální příležitostí, kdy děti obdarovat novinkou do jejich hráčského arzenálu.

  • Herní notebook nebo počítač – díky silné výbavě si děti užijí plynulou hru bez zdlouhavého načítání. Notebook si hráči snadno sbalí i na dovolenou, kde se zabaví při deštivých dnech.
  • Pořádný monitor a hráčské křeslo – myslete i na to, aby se dítko u hrají nehrbilo. Připojte k notebooku velký monitor a nejen, že si hráč užije lepší hru, ale také si nezkřiví záda. Pohodlné posezení zajistí speciální křeslo.
  • Herní klávesnici a myš – možná byste řekli, že obyčejná klávesnice a myš stačí. Opak je ale pravdou. Herní klávesnice mají speciální klávesy s jiným uspořádáním, které odpovídá ovládání her. Myši jsou vybavené tlačítky navíc a třeba také vibrují, když se to ve hře hodí.
  • Herní sluchátka s mikrofonem – pokud nechcete hudbu z her poslouchat doma, vybavte gamery pořádnými sluchátky. Nesmí na nich chybět mikrofon, přes který se hráči domlouvají při hrají on-line multiplayerů.
  • Chcete-li zážitek z hraní ještě víc vyšperkovat, rozšiřte domácí arzenál třeba o joystick nebo volant s pedály

Pokud se nechcete pouštět do nákupu celé výbavy pro jedno dítko, pořiďte dárek celé rodině – vyberte herní konzoli, se kterou si užijí zábavu všichni doma u televize. Do ruky pak stačí vzít gamepad, vybrat nejoblíbenější hru a o zábavu na dlouhé zimní dny máte vystaráno. 

Potěšte děti profi hráčskou výbavou. • 

I pokud už váš gamer všechnu výbavu má, můžete mu udělat radost, třeba herními doplňky.

Hrají vaši puberťáci hry? Napište nám na Facebooku, co je nejvíc baví.