LEGO novinka: Přiveď svůj model k životu! | Blog Mall.cz

LEGO novinka: Přiveď svůj model k životu!

Novinka od LEGA, která naprosto ohromí malé i velké. S touto kreativní sadou si nyní můžete sestavit 5 modelů, o kterých se vám ani nesnilo. Například robota, který mluví česky. Myslíte, že je to vtip? Tak čtěte dál!

LEGO jsme všichni milovali už jako malí. Ovšem tahle nová kreativní sada vše pozvedla ještě na vyšší úroveň. Postavení modelu je jen první fáze zábavy. Ta druhá vás teprve čeká!

Co vše s touto sadou sestavíte?

1) Robot Vernie: Náš (tajný) TIP!

Přátelský robot, který mluví česky, a kterého můžete pomocí aplikace naučit dalším novým kouskům. Stačí naprogramovat jeho chování a s pomocí herní podložky plnit zábavné úkoly.

Co tenhle fešák umí? Mluvte s ním a Vernie bude reagovat výrazy tváře, které odráží jeho náladu. Hýbe se do stran, vnímá barvy, předměty i vzdálenost, přenáší předměty nebo dělá posunky rukama. Užijete si s ním spoustu zábavy! 

2. Kocour Frankie

V devadesátých letech slavilo úspěch Tamagoči a své "zvířátko" měl snad každý. V dnešní době si můžete postavit domácího mazlíčka i z LEGA. A ne jen tak ledajakého!

Frankie je vrnící kyberkocour, který miluje rybí kosti a zbožňuje svou lahev s mlékem. Protahuje se, umí si postěžovat, ale nejvíc nadšený je z hlazení. Výsledkem je pořádná kočičí zábava, která bude bavit nejen malé slečny.

Sestav si kocoura Frankieho - jeden z modelů kreativní LEGO sady • 

3. M.T.R.4 

Sestav si vlastní vozítko, které se bude řídit tvými pokyny a vyzkoušej různé úkoly pomocí aplikace! Hledali jste zábavnou alternativu pro malé stavitele? Právě jste ji našli. S vozítkem se rozhodně nudit nebudou!

4. Guitar4000 

Jste hudební fanoušci? Vyzkoušejte svůj talent pomocí hry na kytaru! Postavte si kytaru, naprogramujte senzor, který spouští zvukové efekty, a ukažte co umíte. Válejte jako (nejen) rocková hvězda!

Na LEGO kytaře se můžou pořádně vyřádit všichni malí hudebníci • 
  

5. AutoBuilder

Sestav si, naprogramuj a ovládej AutoBuilder, který vytváří další miniroboty.

Zajímá vás více? Další informace o této LEGO novince najdete ZDE. Prožijte LEGO svět zábavy naplno!