Mall Group sází na uznání a respekt | Blog Mall.cz

Mall Group sází na uznání a respekt

Ne vždy jde v první řadě o peníze, jak by se mohlo zdát, ale často jde i o nemateriální vyjádření. Už Maslowova pyramida neboli hierarchie lidských potřeb, kterou sestavil americký psycholog Abraham Maslow říká, že důležitá je potřeba uznání a úcty. A na tento předposlední stupeň sází i Mall Group.

Představte si, jak byste se cítili, kdyby vás v práci nikdo nerespektoval, neposlouchal nebo nedal šanci přicházet s novými nápady. Vyslyšet tyto potřeby je velmi důležité. A ví to i sám CEO Jakub Havrlant, který přišel s nápadem na vytvoření projektu s názvem Respekt a Inovace. 

Respekt a Inovace • 

Na srdci máme dvě věci

V první řadě je to vyjádření respektu a uznání těm, jež si to zaslouží. V Mall Group se děje řada skvělých věcí, o kterých ne každý ví. Proto všichni každý kvartál dostávají možnost uvést kolegu nebo rovnou celý tým a tím projevit své uznání. 

Lidé jsou různí a díky tomu má každý jiné nápady. V tom tkví druhá věc, kterou má Mall Group na srdci. A to je dát kolegům šanci projevit nápaditost, kreativitu a přicházet s inovujícím řešením. Pokud vědí, jak zlepšit služby zákazníkům nebo lidem ve firmě, Mall Group jim dá příležitost to zrealizovat!

Nikdo nikdy neví, kdo bude oceněn. Jakub Havrlant vpadá tajně na mítinky, kde projeví dotyčnému respekt před celým týmem. Zároveň předá zarámované textové uznání, voucher na hodovačku a také poukázky na nákup v MALL.cz.

Respekt a Inovace • 

Palec nahoru za appku

Zajímá vás, které vychytávky si zasloužily respekt hned v prvním kole Respektu a Inovace 2017?  Byly to například virální elementy ve vánoční kampani minulý rok. Určitě jste zaznamenali dojemné video s Leošem Marešem. Mall Group ocenil také kolegu, který odhalil pokus o krádeže, k němuž došlo na jedné z našich poboček. Nebo palec nahoru si zasloužila aplikace, přes níž mohou zaměstnanci nakupovat. To vše za respekt! V případě inovací chceme více využít potenciálu platebních automatů na prodejnách.

Respekt a Inovace • 

Témata:
  Mall Group