Buďte stylová na podzim 2017 | Blog Mall.cz

Buďte stylová na podzim 2017

Každá to známe – někdy vstaneme a nevíme, co na sebe. S našimi 6 podzimními trendy tipy budou  rána hned zábavnější. Nechte se inspirovat, vyrazte na nákupy nebo oprašte své oblíbené kousky podle aktuálních trendů.

1. Retro čapky

Buďte letos o krok napřed a vyhněte se prvnímu nachlazení – ulovte si staronový kousek na podzim nebo dejte druhou šanci zapomenuté hučce ve skříni. V kurzu jsou kožešiny, tartanový vzorek a všemožné barvy. Vyrazte dech s rádiovkou, koženým baretem nebo kloboučkem z flísu či vlny. 

Retro čapky se vrací do módy. Zdroj fotografií: vogue.com • 

2. Barvami letošního podzimu jsou červená, růžová, tyrkysová a stříbrná

Červená, růžová, tyrkysová a stříbrná – v těchto barvách se nese celý blížící se podzim 2017. Vyčnívejte z davu – v barevném looku vás nikdo nepřehlédne a budete jednoznačně in

Oblečte se do módních barev. Zdroj fotografií: vogue.com • 

3. Zatřpyťte se 

Dalším módním výstřelkem jsou třpytivé efekty a stříbrná barva. Pořiďte si třeba zářivé polobotky nebo tenisky, které padnou ke každému outfitu. Zajímavé kousky nabízí například značky Geox nebo Hispanitas.

Zatřpyťte se. Zdroj fotografií: vogue.com • 

4. Riflovina je pořád in

Máte rádi pohodlí a nad outfitem se vám nechce přemýšlet? Vytáhněte svoje oblíbené jeansy, doplňte je bílou halenkou či topem, hnědými botami, kabelkou a nasaďte retro klobouček. Buďte v klidu – riflovina poletí minimálně do konce zimy!

S riflovým lookem nešlápnete vedle! Zdroj fotografií: vogue.com • 

5. Zachumlejte se do měkkého

Tento podzimní trend potěší nejednoho svetromila. Přeměňte vlněnou klasiku do poetického komfortního stylu s nádechem Hygge – dánskou filozofií pro relax. Kombinujte oblíbené úplety s trendy bílou či třpytivou, ciťte se sebevědomě a pohodlně zároveň.

Ciťte se stylově a pohodlně – sáhněte po vlněném úpletu. Zdroj fotografií: vogue.com • 

6. Velká ramena

Velká ostrá ramena se opět vrací do módy. Při výběru nového podzimního kabátu či saka se řiďte vycpávkovým trendem.

Vycpaná ramena jsou hit letošní sezóny. Zdroj fotografií: vogue.com • 

Plánujete se na podzimní trendy speciálně připravit nebo pouze oprášíte starší kousky? Předveďte své outfity na Facebooku.

Na Mallu se oblečete podle posledních trendů. • 

Jak na trendy podzimní look? Kombinujte klobouček, oblíbené jeansy, zářivé boty, tyrkysovou halenku, dlouhý cardigan, kabelku a náramek.