TOP tipy na letní čtení | Blog Mall.cz

TOP tipy na letní čtení

Napínavý thriller, český román z Londýna či erotické drama. Už víte, co budete toto léto číst? Vybrali jsme 5 nejžhavějších tipů, které vám výběr knížky usnadní. 

1) Ponořte se „Do vody“

Na knižní scéně to vypadá, že po jízdě ve vlaku není bezpečno už ani v mělkých vodách. Psychologický thriller Do vody od autorky bestselleru Dívka ve vlaku – Pauly Hawkins – vás přenese do anglického městečka Beckford, ve kterém někdo zavraždil dvě mladé ženy. Na maloměstě se rozběhne kolotoč pomluv a vy budete postupně rozplétat tragické osudy žen plné děsivých detailů o jejich smrti.

Pokud máte rádi napětí a baví vás detektivky, světový bestseller Do vody je pro vás to pravé čtení. • 

2) Pikantní román na horké letní noci

Namíchejte si před spaním vzrušující koktejl vášně, erotiky, žárlivosti, romantiky i nebezpečí. Příběh dvou žen bojujících o jednoho muže v románu Beta je, stejně jako dobrý koktejl, víc než opojný. Román volně navazuje na první díl vzrušující série Alfa od Jasindy Wilderové a společně vás zabaví na dovolené u moře i večer na terase.

Kdy jindy číst žhavé romány než za horkých letních nocí? • 

3) Vtipné české čtení z anglické metropole

O tři zlaté rybičky, dvě děti, jednoho manžela a patnáct let později bilancuje Alena Damijo svůj život au-pair v deštivém Londýně. Ve svých fejetonech Anglické listí vtipně komentuje úctu Britů k Wimbledonu i pití čaje o páté. S lehkou rebelií, ale i úctou, popisuje ve stylu Roberta Fulghuma radosti a strasti anglického života.

Milé čtení plné inteligentního humoru je to pravé na letní dovolenou na chalupě nebo k vodě. • 

4) Děsivé rodinné drama

Příběh tajemství jedné rodiny a šílenství jedné ženy, které uprostřed noci záhadně zmizí syn. Psychologický román Zmizelý ve stylu populárního severského krimi je napínavý od první stránky až po nervy drásající konec. Na čtení si vyhraďte deštivý víkend, protože od brilantně vystavěné zápletky neodtrhnete oči. Čtení vás bude tak bavit, že hned sáhnete po dalších románech od C. L. Taylor: Lež a Nehoda.

Brilantní psychothriller vás chytne a nepustí. • 

5) Získejte „Odpověď“ na životní otázky

Využijte léto k seberozvoji a do kufru si přibalte motivační knížku Odpověď od autorů bestselleru Proč muži lžou a ženy pláčou Allana a Barbary Peasových. Po přečtení se z dovolené vrátíte jako nový člověk – dozvíte se, jak získat to, po čem toužíte, či jak překonat překážky, které vám život staví do cesty.

Odvezte si z pláže tipy na spokojenější život a šťastnější já. • 

A když nebudete vědět, co dál, zažeňte Žízeň, prožijte Okamžiky štěstí a nebo nakoukněte k Manželům od vedle.

Vyberte si ideální knížku a podělte se s námi v komentářích nebo na Facebooku o svůj tip, co číst (nejen) v létě.