Jako ryba ve vodě: zařiďte si interiér podle znamení | Blog Mall.cz

Jako ryba ve vodě: zařiďte si interiér podle znamení

Lidé narození ve znamení Ryb svoji náturu nezapřou ani doma. Zařízení jejich domácnosti totiž nemá daleko k vodnímu království – a pokud ano, cítí se rybí povaha jako na souši. Zjistěte, jak zařídit interiér podle vodního znamení.

Znamení Ryb vládne planeta Neptun, vládce moří, a proto se není čemu divit, že lidé narození v období od 21. února do 20. března zbožňují vodu. A to i v interiéru.

Modrá je dobrá, řekly by lidé narození ve znamení ryb. Barvou moře ve všech svých odstínech se Ryby obklopují i doma. • 

Obyčejný, a přitom originální interiér

Když navštívíte domácnost Ryby, nečekejte nic tuctového. Ryba přistupuje k zařizování interiéru s osobitostí sobě vlastní a ráda kombinuje prvky, které se k sobě zdánlivě nehodí.

Lidé narození ve znamení Ryb si cení harmonie a díky tomu dokáží skvěle odhadnout, co vypadá dobře a co už je kýč.

Na první pohled nesourodá směsice stylů, barev a doplňků. Na druhý pohled promyšlený celek, který k sobě skvěle ladí. Tak bydlí Ryby. • 

Ryby mají rády měkké struktury a proto dbají na pohodlné sezení i ležení. Mnohdy u nich ale nábytek úplně chybí a místo něho preferují jen sedací vaky, velké polštáře či matraci přímo na podlaze.

Doplňky dělají Ryby šťastné

S oblibou měkkých struktur souvisí i láska Ryb k doplňkům. Koberce, dečky, záclony, závěsy či polštáře – nic z toho nesmí v domácnosti chybět.

Ryby mají rády dostatek světla, proto hledají bydlení s velkými okny. • 

Lidé vodního znamení jsou velmi vnímaví a mnohdy vidí to, co ostatním zůstává skryté. Často proto tíhnou k esoterním motivům a dbají na to, aby jejich domov byl plný pozitivní energie.

K navození atmosféry se Ryby nebojí sáhnout do svého domovského arzenálu a zdobí interiér fontánkami, akvárii či umělými vodopády. Z cest si vozí kameny a mušle, kterými doplňují vodní zátiší.

Světlé doplňky, zeleň i suvenýry z cest. Typické bydlení Ryb. • 

K jejich klidné povaze se hodí také bonsaje, o které může Ryba pečovat, a čerstvé květiny nebo suché vazby, do jejichž aranžování vnáší svůj typický smysl pro harmonii.

Bez světla a vody ryba nežije

Lidé narození v tomto vodním znamením si v interiéru zakládají na principu světla a vody. Obojí musí být v rovnováze – proto si Ryby vybírají bydlení orientované na severovýchod nebo severozápad.

Spíš než sprchu preferuje Ryba v koupelně vanu, v níž můžete relaxovat ve svém přirozeném prostředí. Odpočinek ve vodní lázni Rybám zklidňuje mysl a umožňuje jim ponořit se do jejich duchovního světa.

Koupelna je pro Ryby svatyní, ve které mají prostor meditovat a odpočívat. • 

Vedle koupelny je pro Ryby důležitá i ložnice. Lidé narození ve znamení Ryb jsou často citliví na fáze měsíce. Nejlépe se jim proto spí, když mají v ložnice chladno a hlava směřuje na západ.

Při zařizování bydlení dbejte na barvy, vůně i zvuky

Představu svého vodního království Ryby rády dotváří barvami – volí odstíny modré, tlumené zelené a fialkové. Velmi důležitá je i neutrální bílá barva, která na ně má léčivé účinky. V bytě by si jí tedy měli dopřát co nejvíc.

V bytě Ryby to vždy voní – aromaterapie čistí tělo a zklidňuje mysl. • 

Stejně jako lidé ve znamení Ryb zbožňují měkké tvary, neobejdou se i bez vůně jasmínu, mořské soli či svěžího eukalyptu. Díky své vnímavé povaze nasávají vůně i textury jako mořská houba a využívají aromaterapii k meditaci a duchovnímu zklidnění. Stejně jim slouží i hudba, proto při zařizování domácnosti vždy dbají na kvalitní hudební aparaturu.

Dbáte při zařizování domácnosti na své znamení? Napište nám na Facebooku.