AEG Mastery Range. Kuchyně, které šéfujete vy | Blog Mall.cz

AEG Mastery Range. Kuchyně, které šéfujete vy

Představte si troubu, která za vás hlídá teplotu jídla – a jakmile je hotové, sama se vypne. Nebo myčku, u které můžete nadzvednout spodní koš, abyste se k nádobí nemuseli ohýbat. Vařit v kuchyních AEG z řady Mastery Range je sen každého: kuchaře v luxusní restauraci i mámy, která chystá večeři pro svou rodinu.

Rare, medium, well done. Vždy na stupeň přesně

Klenotem kuchyní AEG Mastery Range je inovativní trouba s funkcí SenseCook, která sama hlídá teplotu uvnitř pokrmu. Už nikdy neupečete syrový nebo vysušený steak – trouba vám to jednoduše nedovolí.

Zásluhu na tom má teplotní sonda, kterou zapíchnete doprostřed steaku. Sonda hlídá teplotu uvnitř masa a troubu vypne právě ve chvíli, kdy teplota dosáhne nastavené hodnoty. Nemusíte si přitom pamatovat, jakou teplotu zvolit pro rare, medium nebo well done – SenseCook tyhle věcí ví. Na displeji jenom zadáte, že chcete medium. O víc se nestaráte.

Jak chcete svůj steak propéci? • 

Trouba vám stejným způsobem pohlídá i kuře, ryby, pizzu, brambory, hranolky, cuketu, bábovku,… cokoliv potřebujete.

Jediná myčka, ze které nebolí záda

Jedna z nejotravnějších věcí na myčkách na nádobí? To, že se ke spodnímu koši musíte neustále sklánět – při skládání nádobí do myčky i vyndávání čistého nádobí ven.

Myčky AEG s technologií ComfortLift® jsou ale jiné. Při manipulaci s nádobím si spodní koš můžete zvednout na úroveň toho horního. Skládání nádobí do myčky a jeho vyndávání ven ještě nikdy nebylo pohodlnější.

AEG za tuto technologickou vychytávku získalo cenu Red Dot Award pro nejlepší design, iF Design Award nebo cenu Best in Test německého spotřebitelského magazínu.

Jednoduché, ale účinné. Tato technologie vyhrála i Red Dot Award. • 

AEG svoje myčky ComfortLift® vybavilo také inteligentním systémem, který směřuje vodu do míst, kde je to nejvíc potřeba. Díky technologii AirDry se pak myčka pár minut po skončení programu sama pootevře. Urychlí tím schnutí nádobí a ušetří tak energii.

Málo místa v lednici? Už nikdy více

Určitě znáte ten pocit, kdy máte otevřenou láhev od vína, která je tak vysoká, že se do dveří od ledničky prostě nevejde. S CustomFlex® už ho nikdy nezažijete.

Všechny police a přihrádky ve dveřích lednice můžete posunout nebo přeskládat tak, jak vám vyhovuje. Zvládnete to za pár sekund.

Přihrádky v lednici můžete celé přeskládat nebo jimi posouvat. • 

Kuchyně AEG Mastery Range mění význam pojmu „ergonomická kuchyně“. Už to není jen o tom, abyste se v kuchyni dobře cítili a měli vše po ruce. Tyto kuchyně vám dávají pocit, že máte všechno absolutně pod kontrolou.

Vaření v kuchyni AEG Mastery Range si mohli vyzkoušet i účastníci letošního karlovarského filmového festivalu v MALL.cz PARKU ve Smetanových sadech. Ve spolupráci s AEG byl pro ně připraven bohatý program, ve kterém se mohli zúčastnit Cooking challenge, Školy vaření nebo Cooking show se známou foodblogerkou Foodlover. Jaká byla atmosféra ve speciálním koutku AEG Mastery Range a jaké gurmánské pochoutky společně s návštěvníky připravila, uvidíte v sestřihu toho nejlepšího přímo z místa! 

Tak vzhůru do vaření – a dobrou chuť.